Текст: Силвия МИТЕВА

Селекцията, която ще задоволи желанията на всяка жена.

Плажът вече не е просто мястото, на което отиваме, за да постигнем хубав летен тен. Той все повече прилича на моден подиум, където всеки се стреми да изглежда добре и да бъде в крак с новите тенденции. За тази цел всички малки елементи, които включва нашият летен аутфит, са изключително важни. Ако все още не сте сигурни какво да приберете в летния си куфар, ето и няколко насоки от нас.

Кърпа и чанта в синхрон
Това ще е новият хит дует на плажа. Чантата и кърпата трябва да работят заедно за страхотна цялостна визия в цветове и апликации, които си кореспондират. Разбира се, чантата трябва да е голяма, а този сезон е почти задължително тя да е плетена. Формата е без значение – може  да е дори кръгла в зависимост от вашата лична интерпретация. Кърпата също трябва да е голяма – това осигурява комфорт, а и много по-добри кадри, когато се снимаме на плажа.

Шапката и очилата
Шапката – задължително много широка, а очилата – много малки. Това са последните тенденции сред аксесоарите, които ни защитават от силните слънчеви лъчи. Ако съумеете да комбинирате голяма сламена шапка с тънки очила, си гарантирате истински стилно и впечатляващо присъствие на плажа.

Книга и допълнителна батерия
Една интересна книга винаги прави престоя под жаркото слънце много по-приятен, а когато телефонът ни угасне заради снимките, които постоянно изпращаме и споделяме в социалните мрежи, можем спокойно да протегнем ръка към преносимата външна батерия.

Цветна диадема и рокля за след плажа
Аксесоарите, които се грижат косата ни да изглежда красиво прибрана на плажа, са много важни, особено имайки предвид колко немирна става тя от морската вода. Това лято отнесете на морския бряг диадема от плат, с която да прибирате назад косата си и да позволите на лицето си да се открие пред слънчевите лъчи за идеален тен. Не забравяйте да вземете със себе си любимата си плажна рокля. Моделът тип „прегърни ме“ е идеален за моментите, в които си тръгваме от плажа, за да допълни визията ни и да ни позволи да се насладим на хубав коктейл в близкия бар, без да изглеждаме неглиже.