Те са онази част от облеклото, която внася настроение, очарование и стил в студените и мрачни зимни дни.

Шалове

Един аксесоар, който никога не излиза от мода и присъства неизменно в гардероба на всяка жена. Елегантният шал подчертава класата, блясъка и женствеността и е идеален завършек на всеки тоалет. Този нежен аксесоар носи много красота, но и топлина, особено през зимата.

Тази година актуални ще бъдат тънките и олекотени плетени шалове, обемните кашмирени или плетени модели, ефектните и луксозни кожени шалове, модерните шалове тип „яка“, които могат да се използват и като шапка, и не на последно място закачливите плетени модели във формата на различни животни.

Ярките цветове – червено, лимонено, изумрудено, небесносиньо, лилаво, ще внесат настроение в мрачните зимни дни.

Богат избор ще има и за дамите, почитателки на класическите нюанси, семплата и по-обрана визия.

Шапки

Основните тенденции при шапките през настоящия зимен сезон съчетават удобството и комфорта със стила и красотата. Разнообразни модели със семпъл или по-смел и артистичен дизайн, в ярки или пастелни цветове, тази година изборът е повече от богат.

Най-актуални тази зима ще бъдат шапките beanie (бийни), pom pom, боярка, снуд, елегантните барети, моделите с акцентиращи детайли (брошки) и не на последно място традиционните кожени модели.

Ако се колебаете кой модел да изберете, не забравяйте, че овалът на лицето и прическата са от решаващо значение за цялостната визия, която ще постигнете.

Ръкавици

Нежни и уязвими през зимата, ръцете неизменно се нуждаят от защита в най-студените дни. А какво по-хубаво от това да бъдат не само добре защитени, но и да се превърнат в стилен акцент във вашия зимен аутфит.

Тази година сред най-търсените модели се нареждат: универсалните ръкавици трансформатори с конвертируем връх, украсените с камъчета и кристали, вълнените и кашмирените модели и тези от естествена кожа.

 

 

Слънчеви очила

Важен аксесоар за слънчевите зимни дни, очилата не само предпазват очите от вредните UV лъчи, но са стилен аксесоар, който елегантно допълва визията на всяка дама.

Когато избирате своите слънчеви очила, обърнете внимание на формата на лицето си. Ако сте кръглолики, заложете на по-правите или квадратни модели. Ако лицето ви е продълговато или по-квадратно, подходящи за вас са очилата „авиатор“ и котешките модели. Ако обаче лицето ви е овално, тогава може да избирате свободно от всички форми.

Важно е слънчевите очила да се купуват от оптика, за да бъдат с гарантирано качество и произход.